fbpx
SUKURA
Female Empowerment

Female Empowerment

Vertrouw op je keuzes en het zal je alles opleveren.

Love YourSelf

Dag mooie vrouw,

Hoe voel jij je vandaag?

Wacht.. Niet te snel antwoorden..

Ja, hoe gaat het met je vandaag?

Kan je hier moeilijk antwoord op geven?

Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen. Welkom lieve vrouw!

Hoe vaak struggelen we in het dagelijks leven met onszelf? Hoe vaak voel je je ‘overweldigd’?

En nog een laatste vraag; Hoe vaak voel jij je op en TOP vrouw?


Ik ben FEMALE EMPOWERMENT coach.

Ik heb het proces zelf doorlopen. Het ontdekken en laten groeien van mijn ‘sparkle’. Hierdoor is het mijn passie geworden om het vuur in jou te laten ontwaken, ontdekken en dansen.

Je wilt je weer vrouw voelen. Je wilt je weer herinneren hoe het voelt om echt vrouw te zijn. Je wit ervaren wat dat betekent om voor jezelf te kunnen en mogen kiezen. Je wilt je weer lekker in je lijf voelen. Je wilt graag soepeler worden. Je wilt weer blij zijn met je zelf. Je wilt je eigen lijf weer kunnen voelen, met alles wat er is en niet is.

Hoe fijn is het als je kan voelen wanneer je een moment nodig hebt voor jezelf? Veel belangrijker is om dat dan ook te doen. En hoe je aandacht aan jezelf geeft is voor iedereen anders.

Zelf heb ik dit proces afgelopen jaar doorlopen. Nou ja, zeg maar de afgelopen jaren. Want ik voel me nu pas Kristel. Ik voel me nu pas meZELF. Nu weet ik pas wat ik wil in het leven en waar ik naartoe wil.

Je staat nooit meer stil, dat gaat niet meer. Dit proces blijft doorgaan. Groeien, groeien, groeien. En meer en meer jezelf worden.

Neem jij de tijd om je ECHTE zelf te worden?


Hieronder staat een meditatie die ik zelf gemaakt heb om gewoon even tot rust te komen. De meditatie duurt maar 12 minuten. En hierin heb je echt even de aandacht voor jezelf. Ik nodig je uit om deze nu even te doen.

Ontspanningsmeditatie


Hoe voel je je nu? Na de meditatie?

Voel je dat je ergens naartoe aan het gaan bent, maar je voelt nog niet helemaal waar heen? Merk je aan jezelf dat je ook eigenlijk wat meer rust wilt, maar dat je niet weet waar je moet beginnen?

Ik neem je mee in dit proces.

VIP dag

Middels een VIP dag kan je kennis maken met mij en mijn werkwijze. Samen een dag werken aan jezelf. Wow, als je dat jezelf gunt! Klik hier voor meer informatie over de VIP dag.

Feminine Sensual Dance

Daarnaast geef ik ook dansles. Feminine Sensual Dance. Elke twee weken op dinsdagavond van 19.30u – 21u in Kerkrade. Deze lessen bestaan uit een korte meditatie, yoga en rekoefeningen, aankomen in jezelf, de ruimte en de muziek voelen, choreografie of andere dans en een eindontspanning. 1,5u wat in teken staat van jou. Ruimte voor jou vrouw zijn en aandacht voor jezelf. Stuur me een bericht voor meer informatie en aanmelden. De lessen kosten ₮40 per maand. Proefles ₮11.

Groter kiezen

Om een hele diepe ‘dive’ in jezelf te maken kan je kiezen voor het begeleidingstraject. Hiermee krijg je continue ondersteuning voor jou. Een traject afgestemd op jou, dit kan verschillen van 6 tot 12 maanden. Tijdens dit traject ga je grote transformaties maken. Je gaat jezelf echt ontdekken. Samen komen we erachter wat er voor blokkades bij jou zitten, die je tegenhouden om het leven te leiden waar jij zo naar verlangt. Je gaat je weer helemaal vrouw voelen en lekker in je lijf zitten. Klik hier voor meer informatie over een begeleidingstraject.

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?