fbpx
SUKURA
Hoe werkt SUKURA – kraamzorg?

Hoe werkt SUKURA – kraamzorg?

‘Luister naar je hart en je zult de juiste keuzes maken’

Terug gaan naar het OERmoedergevoel. Dat is wat ik iedere (kersverse) ouder gun. Wat is dat eigenlijk?

Vroeger werden alle kersverse ouders bijgestaan door familie en naaste vrienden. Ze leefden in een ‘stam’ en ze stonden allemaal voor elkaar klaar. Hierdoor kon je als kraamvrouw je laten verwennen, je rust nemen en genieten zoals een kraamweek bedoeld is.

Niks ‘moet’, alles ‘mag’. Vaak worden veel dingen gezien als ‘zoals het hoort’ of ‘ iedereen doet het zo’. SUKURA – kraamzorg neemt je mee in je moeder gevoel. Hoe zouden jullie het graag willen, als alles mogelijk was? En hoe kan het ook anders? En waarom is dat dan beter of misschien praktischer?


Kwaliteiten van mij zijn:

  • Dunstan Babytaal
  • Persoonlijke kraamzorg
  • Borstvoeding
  • Dragen
  • Homeopathie
  • Spirituele Energetische Coach
  • Holistische visie
  • Female Empowerment

In de kraamweek zal ik jullie laten groeien als ouders, misschien bewust maken van dingen die jullie even vergeten waren of er onbewust altijd al speelden. Als (baby)coach kan ik bepaalde signalen van jullie baby achterhalen waardoor er een goede en veilige hechting zal ontstaan tussen jullie en jullie baby.

Ik bied niet alleen het fysieke en emotionele aspect van de kraamzorg maar ook de energetische en spirituele kant. Een holistische kijk op het ouderschap.

Hebben jullie het gevoel dat dit bij jullie past? Dan kunnen jullie je inschrijven via deze link: Inschrijven.

Kennismaking zal door mij persoonlijk gebeuren. Ik kom bij jullie thuis nadat jullie je aangemeld hebben, dit kan al in het prille begin van de zwangerschap. Samen kijken we of er een klik is en of jullie thuis alles in orde hebben en wat jullie nog nodig hebben, om jullie kindje welkom te heten in jullie huis.

Als kraamverzorgende kan ik ook aanwezig zijn bij de geboorte van jullie baby. Ik assisteer de verloskundige en help jullie opstarten na de bevalling. Tijdens de gehele zwangerschap ben en kraamweek blijf ik jullie aanspreekpunt wat betreft de kraamverzorging. Samen stemmen we alles af, zodat we er samen een fijne, rustige en prettige kraamweek van kunnen maken.

Ik zal steeds meer gaan werken met stagiaires. Mijn visie delen om mijn bedrijf te laten groeien. Zij zullen steeds meer (fysieke) taken van mij over gaan nemen.

Mijn visie is om meer begeleiding te gaan bieden aan (aanstaande) ouders in de vorm van coaching. Graag wil ik jullie kennis laten maken met jullie nieuwe zelf. Door mezelf te ZIJN. En jullie langzaam te laten ontdekken hoe het ouderschap is. Wat er al in jullie zelf zit en hoe we dit kunnen laten groeien. Jullie zelfvertrouwen zal hierdoor stijgen en jullie krijgen meer inzichten. Zie het begeleidingstraject voor meer informatie of vraag het me. Alles mag!


Tarieven van SUKURA – kraamzorg:

Vast tarief via de ziektekostenverzekering, max 8 dagen, 49 uur. Het ligt eraan welk zorgverzekeringspakket je hebt of er een eigen bijdrage van de kraamzorg vergoed zal worden. Deze bedraagt €5,10 per uur in 2024.

Ik werk via Kraammarkt en zij hebben contracten bij alle zorgverzekeraars.

Eventuele verlenging met 9e en 10e dag is mogelijk, na herindicatie door de verloskundige volgens het landelijk indicatie protocol.

Reiskosten à €0,25 per km, worden in rekening gebracht vanaf 15 km enkele reis. Ik ben woonachtig in Kerkrade.

Extra kosten voor parkeren bij je huis of ziekenhuis zijn niet inclusief.


Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?