fbpx
SUKURA
Zielsafstemming

Zielsafstemming

Een Zielsafstemming is luisteren naar je innerlijk.

Wat laat je kind je zien? Wat wil je kind je vertellen? Wat speelt er in het hoofd van degen waar je van houdt, maar zij kunnen dit niet verwoorden?

Door middel van een afstemming, kan je kind of jezelf inzicht geven aan hetgeen wat onuitgesproken is.

Een ziel is oprecht, liefdevol, echt, puur, mooi en krachtig. Een afstemming geeft inzicht, heling, bevrijding en verbinding.


Ieder mens is uniek. Perfect in zijn of haar essentie.


Wil je…

Weten wat je kind duidelijk probeert te maken over jou als zuivere en liefdevolle spiegel? Waar nog aandacht, liefde en heling naar toe mag?

Inzicht krijgen in wat je kind je probeert te vertellen?

In één afstemming, direct van de bron, horen wat de behoeften zijn en hoe je deze kunt faciliteren?

Je kind diep van binnen laten voelen dat het oké is, geliefd, erkend, gedragen, gehoord? Wat ze ook te vertellen hebben.

Inzicht in het hoe, wat en waartoe rondom jullie (Geboorte)patronen? Zodat ieder lekkerder in z’n vel komt te zitten? Evenwichtig en met open hart door het leven beweegt?

Ballast opgedaan in de oude systemen, zoals pijnen, overtuigingen, angsten en nare herinneringen, los te laten? En al doende te leren navigeren vanuit de verbinding met buik, hart en bron?

Ontdekken wat jou ware potentieel is in dit leven?

Waarom een afstemming?

Geen belasting voor de klant. Alles gaat via de energie. De antwoorden komen naar voren en tegelijkertijd worden die antwoorden op een heldere manier verwoord en op papier gezet.

Er is alle tijd voor een gesprek… Antwoord op alle mogelijke levensvragen…

Werkwijze

Een zielsafstemming gebeurd op afstand, je hoeft er niet fysiek voor aanwezig te zijn. Het zieltje kan zelf aan het woord komen, maar ook eventuele spirits die in de buurt aanwezig zijn. De woorden en beelden die ik binnen krijg zet ik om in woorden op papier. Dit document ontvang je binnen 4 weken na aanvraag in je mail.

Graag ontvang ik van jou:

  • Volledige naam en geboortedatum
  • Foto waar diegene waar de afstemming over gaat ALLEEN op staat
  • Informatie over jullie gezin en situatie
  • Eventuele vragen die je hebt

Tarieven zielsafstemming

De investering voor een waardevolle zielsafstemming is €197.

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?