Hoe voel jij je?

Een mooie vraag, die echt te weinig gesteld wordt. En misschien wel nog minder beantwoord.

Want weten we eigenlijk wel hoe we ons voelen?

Als iemand mij tegenkomt en vraagt, hoe gaat het? Dan zeg je al snel, goed! Maar dat doe ik niet meer. Want nooit gaat alles goed. En het ligt natuurlijk aan de persoon die je tegenkomt, welke band je er mee hebt en hoeveel tijd je wilt besteden aan een ‘kort’ gesprek.

Maar meestal zeg ik iets in de trant van, nee alles is niet goed. Gaat op en af. Soms gaan dingen goed en soms wat minder. Eerlijk zijn vind ik hierin belangrijk.

Dus, hoe voel je je vandaag? Hoe gaat het met je?

Met mij niet zo geweldig hoor. Sinds de 26e is de opening van de Leeuwenpoort bezig, met de piek op 8-8-2022. Ik heb hier toch last van!

Veranderingen in mezelf, minder vrolijk. Zoekende naar wat goed ouderschap is. Of nou ja, hoe ga ik met mijn kinderen om? Maar ook zoekende en groeiende in mijn bedrijf. Ik voel weer dat ik iets anders wil en wil kiezen.

Om me heen is nog veel ruis, gedoe en drukte. Persoonlijk ook. Ik ga een verbouwingshuis kopen, ga een nieuw avontuur met mijn man aan. Waar we voor 300% achter staan en het ons heel gelukkig en blij maakt als we eraan denken. Natuurlijk gaat dat gepaard met wat stress. Uiteindelijk vinden we onze weg wel.

Doen wat je intuïtie je verteld. Dat is moeilijk! Kan jij het? Echt luisteren naar je intuïtie, ook al denkt je EGO, je verstand, er heel anders over. Meestal doe ik dat, maar soms ook niet. Omdat het even niet past in je leven wat er op dit moment is.

Ook dat is OKE!

Ik ben er ook voor jou.

 • Als je wilt groeien, in jezelf, in je gezin, in je bedrijf.
 • Als je bewust wilt worden van het onbewuste.
 • Als er dingen spelen, en je kan je vinger er niet op leggen wat het nou is.
 • Als je even wilt ZIJN met alles om je heen.
 • Als je wil leren luisteren naar jeZELF en je intuïtie.

Graag hoor ik van je! Mooie dag!

Anders denken, anders doen…

Vindt je het ook tijd worden voor iets anders? Wil je ook iets anders gaan doen? Maar wat is dan de volgende vraag…

Nou, wat jij wilt!

Je gedachten bepalen je leven. Dat klinkt misschien raar en ongeloofwaardig. Alleen hoe vaak denk je:

 • Ik kan het niet
 • Ik heb geen tijd
 • Ik heb geen geld
 • Ik durf het niet

Deze gedachten zijn negatief. Het resultaat is negatief. Je kan het niet, hebt geen tijd, geen geld en je durft het ook niet.

Maar wat als je het anders doet? Wat als je denkt:

 • Ik kan dit
 • Ik heb er ruim de tijd voor
 • Het geld komt als ik het nodig heb
 • Ik durf dit te doen


En dit zijn nog maar een paar voorbeelden…

Om even in mijn doelgroep te blijven; wanneer neem je als mama tijd voor jezelf? Natuurlijk komt eerst je hoofd wat smoesjes verzint, dat je inderdaad geen tijd of ruimte hebt. Maar dat heb je wel! Je hebt de tijd en de ruimte! Bekijk het positief, draai het om!

En kijk wat dat met je doet…

Wil je hier over verder praten? Wil je hier extra ondersteuning bij? Stuur me een berichtje..

Fijne dag! Liefs Kristel

Geld…

Geld willen we allemaal toch? 

Geld komen we allemaal te kort toch? 

Of niet?

Wat is geld voor jou? Hoe belangrijk is dat?

Als je goed voor jezelf zorgt, aan jezelf denkt en liefdevol bent naar jezelf, zul je zien dat geld op verschillende manier zal komen. Misschien krijg je iets van iemand wat je graag wilde hebben, of anderen doen iets voor je zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Want tijd is ook geld.

Ik heb hier zelf soms ook nog veel moeite mee! Want het leven als zzp-er is niet altijd vol roosjes. Soms gaat er iets mis en lopen dingen anders dan je verwacht had. Ikzelf heb vaak gedacht waar blijft die rijkdom? Maar eigenlijk.. Heb ik die rijkdom al lang! Het zit in mij. In jezelf. 

Ik ben GETROUWD! Met de man van mijn leven. Ik heb 2 prachtige totaal verschillende, dochters. Een mooi huis op een heerlijke rustige plek. Ruimte om me heen. En natuurlijk wil ik het huis opknappen, meer geld verdienen zodat we alles makkelijker kunnen aanschaffen, en ook veel thuis zijn als mama. Want dat is wat mijn meisjes ook verdienen!

Toch stroomt het deze week weer bij mij. Al het regelen voor mijn bruiloft zit erop. Ik heb even tijd en ruimte voor mezelf en mijn business. Dan voel ik meteen dat het weer stroomt. Ja, buiten ook helaas.. Maar dat trekt je wel naar binnen en geniet je van de dingen die je wel hebt.

Daarnaast wil ik wel nog even aangeven dat geld niet het probleem is. Als ik iets wil, investeren of iets voor in of om het huis. Dan is het geld er. Op een of andere manier. Omdat ik het voel. Geen angst ken om geld uit te geven. Ook het geld wat er nog niet is.

In de chaos van het leven, een momentje rust voor jezelf.

DOEN!

Wil jij dit ook? Voel jij dat je op een andere manier mag omgaan met jezelf, het leven als moeder en alles erom heen? Ik hoor graag van je.

Fijne dag!

Liefs Kristel  

Wat is normaal?

Wat is voor mij normaal?

Die vraag werd me gesteld.

Normaal, wat een apart woord. Wat voor mij normaal is, is natuurlijk voor een ander niet hetzelfde?

Dus wat geldt voor mij, nu…?

Voor mij is het normaal om niet te liegen, respect te tonen. Verder te denken dan je neus lang is. Helikopter view te doen over je eigen leven. Bij alles te voelen of het goed voelt. Als het niet goed voelt, niet doen.

Voor mij is het normaal om het positieve te zien in de wereld, in mensen, in dingen. Voor mij is het normaal dat het leven gaat zoals het gaat, en dat daarbij alles een reden heeft. Ik weet ook dat je die reden pas later gaat zien.

Voor mij is het normaal dat je wordt ondersteund door het Universum en de Engelen. Dat voel ik, dat zie ik, dat ervaar ik. Ook vind ik het normaal om bewust om te gaan met alles in het leven.

Wat is voor jou normaal?

Ik denk graag met je mee… Hoe zie jij dit?

Fijne middag!

Liefs Kristel

Bullshit…

Ik ben al een aantal weken bezig met een programma voor mijn business. Ik voelde dat ik meer en iets anders wilde, wat wist ik niet, maar dat komt meestal vanzelf wel.
Nu kreeg ik ineens een inzicht.. Ik wil altijd alles geregeld hebben, controle hebben over alles. Maar ik voel het nu niet zo. Het is overal chaos! In de wereld om maar wat te noemen, maar vooral thuis. Nie

uw huis, nieuwe omgeving, kinderen thuis, kleine ziek, verjaardagen…
En ik? Waar is Kristel? Ik wil verder, vooruit. Iets anders. Ik voel dat ik iets wil, dat is ook de reden waarom ik ‘JA’ gezegd heb tegen het programma. Wat ik wil? Dat zou ik graag meteen willen weten. Het niet weten is zo lastig voor mij! Mijn kleine ik voelt zich zo onveilig. Terwijl ik weet dat als ik het ‘loslaat’ het vanzelf komt.. Maar toch he 😉
Tijd nemen voor mezelf en mijn business blijft moeilijk, ik probeer het te ‘plannen’. En toch komt er vaak iets tussen wat het weer moeilijk maakt.
Kort geleden was ik overal zo klaar mee. Alle invloeden en meningen van buitenaf. Ik zie het niet zo. Ik voel me altijd de speld in de hooiberg. En dat vind ik niet erg. Nu merk ik dat ik me toch richting de hooiberg heb laten slepen, en daar voel ik me niet fijn.
Nu kies ik weer voor mezelf! In de chaos, richting een ander pad… Pffff moeilijk… En ook dat mag!

Soms… Wat als…?

Soms, nou eigenlijk steeds vaker, voel ik me die ene vrolijke emoticon tussen de rest van de wereld…
Heb het gevoel die ‘ene’ vrolijke te zijn. Iedereen is aan het mopperen, in angst aan het leven, bang voor wat als…. Mensen vragen zich af waarom…? Waarom wat?
Waarom is iedereen toch zo bezig met alles om zich heen behalve met zichzelf? JIJ bent toch ook belangrijk?
Is corona/COVID-19 nu echt alles waar iedereen aan denkt? De wereld staat stil vanwege een virus? En alle maatregelen? Tja, we kunnen er niet veel aan doen. Wat heeft het voor zin om rellen te gaan schoppen? Wordt je daar vrolijker van? Gaat het virus daardoor weg? Helpt het?
Dan ben ik eens benieuwd hoe…
Ik kijk bewust geen nieuws, want wordt daar ooit iets vrolijks of positiefs verteld?
Ik volg nergens negatieve mensen, doemdenkers. Ik denk niet na over wat als.. Want als je leeft in de angst gebeurt het ook!
Welke energie kies jij? Klinkt dat heel raar?
Energie kan je kiezen, je ‘weet’ misschien niet hoe dat werkt. Maar het is een gevoel… Kies jij voor jezelf? Of alles wat er om je heen gebeurd?
Heb ik dit bericht van te voren geoefend om te schrijven? Nee… Want ik volg mijn energie.. Kies voor MEZELF.. Dat is heel lastig! Zeker waar! Maar ik doe het wel..
Keuzes maken in je leven.. Daar kan ik lang over praten.. Mensen die mij al een tijdje volgen weten dat..
Welke keuze(s) maak jij vandaag?
Liefs Kristel 💜🌸

Wat is het toch… ?

Einde van het jaar?

Volle maan energie?

Stress thuis ivm verbouwing?

Corona?

Of gewoon al een hele tijd thuis zitten?

De energie van gisteren was heftig, hebben jullie dat ook gemerkt? Een aantal dagen ervoor al. Slecht slapen, last van je ogen, verminderde energie en ga zo maar even door. Kon jij ook je kinderen ‘achter het behang’ plakken?

Nou hier zeker wel hoor! En weet je? Dat is helemaal niet erg!

Het is ook een pittig jaar en een intens einde. De lockdown in verband met corona, doet hier nog een schepje bovenop. We worden allemaal gedwongen thuis te blijven en eigenlijk in jezelf te keren.

Wat heb jij gedaan dit jaar voor jezelf? Met jezelf? Want persoonlijke ontwikkeling staat nooit stil… Merk je ook frustraties? Zijn de kinderen of je partner ‘lastiger’ dan ‘normaal’? Tja en wat is nu normaal?

Vragen stel ik vaak de laatste tijd. Waarom, hoe komt het, hoezo, wanneer…? Vragen die ik  stel aan het Universum. Dat is iets waar ik de laatste 3 maanden niet mee bezig ben geweest, en dat merk ik! Klanten melden zich minder aan, en dus mijn werk en inkomen wordt minder.

Ik ben veel bezig geweest thuis, we zijn verhuisd! Jeej! Maar dat heeft een hoop stress, spanningen en nog meer negativiteit gekost. En rondom deze volle maan was ik het ineens beu… Waar is dit allemaal goed voor? Als je de energie omdraait voel je je toch veel beter? Dat is wat ik gedaan heb.

Kiezen voor jezelf is heel lastig! Wat is dat nou eigenlijk? Kijk eens terug naar de afgelopen tijd, wat doet dat met je? Wat zou je anders gedaan hebben? Wat zijn de positieve dingen? En zo reflecteer je op je eigen leven, en dat is kijken naar jezelf. Vervolgens ga je kijken wat je zou willen, hoe zou je het liever zien?

Stuur die gedachten het Universum in, dat helpt! Blijf positief, geef elkaar regelmatig een knuffel zodat die heerlijke hormonen vrij kunnen komen. En geniet! Van jezelf, van elkaar, van het leven…

Fijne jaarwisseling!

Liefs Kristel

Volle maan energie

Bleh wat een energie vandaag. Het waait buiten, het regent af en toe licht maar wel regelmatig. De zon schijnt niet echt. We moeten weer van alles.
Nee vandaag is mijn dag niet.

Volle maan en maansverduistering vandaag. Alles wordt versterkt. In ieder geval bij mij als hoog gevoelig persoon. Emoties, gedachten en heb nergens zin in.
Ik wil weg, weg op de plek waar ik nu woon. Dat speelt al langer, eigenlijk vanaf het begin dat ik hier woon. Dat is pas 1,5 jaar, maar het voelde gewoonweg niet goed in dit huis op deze plek.

En nu we eenmaal besloten hebben om weg te gaan kan het voor mij niet snel genoeg gaan. Wat een huizenmarkt, daar wordt je ook niet vrolijk van. Het ene huis staat online, terwijl het andere huis al weg is voordat het online is.

Maar goed, daar gaat de energie vandaag niet over.

Merken jullie het ook?

De wind die waait… Welke kant wil je op gaan? Waar stuurt de wind je naartoe? Welke visie heb je over je verdere toekomst? Durf je nu beslissingen te maken voor jezelf en je toekomst, waar JIJ voor kiest?

Wat moet er nu echt? Is alles wat je vandaag moet doen echt noodzakelijk? Soms denk ik er helemaal niet over na. Op een dag zoals vandaag doe ik dat wel, en dan moet ik eigenlijk helemaal niks. Of toch eigenlijk wel… In mezelf keren, luisteren naar mezelf, mijn hart. En durven te kiezen wat je hart je verteld..

Fijne zondag!

Liefs Kristel

Onrust

💛Een tijdje geen bericht van deze kant gekomen..

Dat komt omdat deze zwangerschap me zwaar valt.. Zwaarder dan de eerste. 😑

💛

Ik weet dat ik zwanger ben vanaf begin juni ergens. Helemaal dolgelukkig en vol ongeloof. We waren niet eens aan het proberen? Nou ja, we probeerden het nog even te voorkomen haha. Mislukt!

Tuurlijk ben ik blij, al snel kwamen de klachten. Normaal wat bij een zwangerschap horen. Toch voelde het allemaal veel intenser en heftiger deze keer. De verloskundige zegt dat ik dit de vorige keer ook had, was ik dit dan echt vergeten?

💛

Nu ik dit typ, zit de kleine in mijn buik flink te schoppen. Alsof die wil zeggen: ‘Ja mama, ik ben er echt’. Soms geloof ik het nog steeds niet dat er een klein mensje in me groeit. 👶🏻

De eerste 3 maanden zijn voorbij gevlogen, wat ik vooral opmerkte was dat ik veel met de baby in mijn buik bezig was. Ik WILDE per see dat de babykamer al af was, ik was misselijk, ik moest blijven eten, ik had al heel vroeg last van de banden die aan het groeien zijn en mijn huid die aan het oprekken is. Komt dit omdat ik nu meer en dieper in mijn lijf zit? Qua gevoel, qua manier waarop ik in het leven sta? 

Naast die lichamelijk klachten heb je natuurlijk nog de psychische klachten. De hormonen die je hele emotionele huishouden op zijn kop zetten! Wat heb ik gehuild… Wat ben ik geïrriteerd geweest… Wat ben ik boos geweest.. Ik kan zo veel minder hebben! En dat met een dochter die net de eerste keer naar school gaat en hier ook veel moeite mee heeft. 

💛

Ik mis meZELF. Ik mis Kristel. Waar is zij gebleven? Nooit geweten dat die hormonen je zo anders kunnen maken…

🌸

Ondertussen gaat het qua klachten beter, nee ik ben er zeker nog niet van af. Ik weet dat het erbij hoort. Maar wilde het toch eens van me af schrijven. Want hoe vaak hoor je dit soort dingen nou? Mag je wel klagen in je zwangerschap? Mag je er last van hebben? Mag het soms even niet zo leuk zijn? 

Ik zeg JA dat MAG!

Ook dit ben ik, iets minder positief dan voorheen. Maar wat wil je met al die hormonen die me zo door elkaar schudden? Nu ben ik tevreden met hoe het gaat. En nog steeds geldt, luister naar je zelf, luister naar je gevoel, luister naar je hart en volg dit! Dan komen we er wel 😊…

Tijd en kiezen voor jezelf

Wanneer hebben we eigenlijk tijd om met onszelf in conclaaf te gaan? Anders gezegd… Wanneer maken we hier tijd voor?

Want wie vindt het nou belangrijk om naar zichzelf te kijken? Anders gezegd… Wie durft er naar zichzelf te kijken? Wat heb je er aan?

🌸

Als je niet bewust de keuze voor jezelf en je passie maakt, maak je onbewust andere keuzes. Keuzes die misschien niet bij je hart liggen.

🌸

Wat wil jij nou werkelijk?

Wat maakt je echt gelukkig?

🌸

Dit zijn vragen waar ik de afgelopen periode mee bezig ben geweest. Bewust en lekker egotistisch naar jezelf kijken en met jezelf bezig zijn. Zo ben ik heel gelukkig geworden!

Verwacht? Nee! Gehoopt? Tuurlijk! Gelukt? Jazeker!

We gaan allemaal maar door in het leven, go with the flow… We leven ons leven, ‘moeten’ van alles en ‘willen’ van alles. Maar wil je dat nou ECHT?

Waar ligt jou passie? En zoek dit dan in jou zelf. Waar wordt jij echt gelukkig van? Wat zou je willen als alles mogelijk was?

🌸

Wat wil je nu echt in het leven en wat past bij JOU?

🌸

Wat is de rode draad in je leven tot nu toe?

🌸

Hoe vaak sta jij echt stil bij jeZELF?

🌸

Heb je eigenlijk al eens ooit nagedacht over deze vragen?

Nee? Ik help je graag naar je passie in je leven. Ik kan je ondersteunen in het ontdekken van jezelf. Helpen met bewust worden naar jou levensdoel, dat is waar ik energie van krijg.

Mij is het ook gelukt! Kom op! Wie wil er nog meer ECHT op zoek gaan naar zijn passie samen met mij? 💛