fbpx
Wat is normaal?
Wat is normaal?

Wat is normaal?

Wat is voor mij normaal?

Die vraag werd me gesteld.

Normaal, wat een apart woord. Wat voor mij normaal is, is natuurlijk voor een ander niet hetzelfde?

Dus wat geldt voor mij, nu…?

Voor mij is het normaal om niet te liegen, respect te tonen. Verder te denken dan je neus lang is. Helikopter view te doen over je eigen leven. Bij alles te voelen of het goed voelt. Als het niet goed voelt, niet doen.

Voor mij is het normaal om het positieve te zien in de wereld, in mensen, in dingen. Voor mij is het normaal dat het leven gaat zoals het gaat, en dat daarbij alles een reden heeft. Ik weet ook dat je die reden pas later gaat zien.

Voor mij is het normaal dat je wordt ondersteund door het Universum en de Engelen. Dat voel ik, dat zie ik, dat ervaar ik. Ook vind ik het normaal om bewust om te gaan met alles in het leven.

Wat is voor jou normaal?

Ik denk graag met je mee… Hoe zie jij dit?

Fijne middag!

Liefs Kristel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?