fbpx
Bullshit…
Bullshit…

Bullshit…

Ik ben al een aantal weken bezig met een programma voor mijn business. Ik voelde dat ik meer en iets anders wilde, wat wist ik niet, maar dat komt meestal vanzelf wel.
Nu kreeg ik ineens een inzicht.. Ik wil altijd alles geregeld hebben, controle hebben over alles. Maar ik voel het nu niet zo. Het is overal chaos! In de wereld om maar wat te noemen, maar vooral thuis. Nie

uw huis, nieuwe omgeving, kinderen thuis, kleine ziek, verjaardagen…
En ik? Waar is Kristel? Ik wil verder, vooruit. Iets anders. Ik voel dat ik iets wil, dat is ook de reden waarom ik ‘JA’ gezegd heb tegen het programma. Wat ik wil? Dat zou ik graag meteen willen weten. Het niet weten is zo lastig voor mij! Mijn kleine ik voelt zich zo onveilig. Terwijl ik weet dat als ik het ‘loslaat’ het vanzelf komt.. Maar toch he 😉
Tijd nemen voor mezelf en mijn business blijft moeilijk, ik probeer het te ‘plannen’. En toch komt er vaak iets tussen wat het weer moeilijk maakt.
Kort geleden was ik overal zo klaar mee. Alle invloeden en meningen van buitenaf. Ik zie het niet zo. Ik voel me altijd de speld in de hooiberg. En dat vind ik niet erg. Nu merk ik dat ik me toch richting de hooiberg heb laten slepen, en daar voel ik me niet fijn.
Nu kies ik weer voor mezelf! In de chaos, richting een ander pad… Pffff moeilijk… En ook dat mag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?