fbpx
Geld…
Geld…

Geld…

Geld willen we allemaal toch? 

Geld komen we allemaal te kort toch? 

Of niet?

Wat is geld voor jou? Hoe belangrijk is dat?

Als je goed voor jezelf zorgt, aan jezelf denkt en liefdevol bent naar jezelf, zul je zien dat geld op verschillende manier zal komen. Misschien krijg je iets van iemand wat je graag wilde hebben, of anderen doen iets voor je zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Want tijd is ook geld.

Ik heb hier zelf soms ook nog veel moeite mee! Want het leven als zzp-er is niet altijd vol roosjes. Soms gaat er iets mis en lopen dingen anders dan je verwacht had. Ikzelf heb vaak gedacht waar blijft die rijkdom? Maar eigenlijk.. Heb ik die rijkdom al lang! Het zit in mij. In jezelf. 

Ik ben GETROUWD! Met de man van mijn leven. Ik heb 2 prachtige totaal verschillende, dochters. Een mooi huis op een heerlijke rustige plek. Ruimte om me heen. En natuurlijk wil ik het huis opknappen, meer geld verdienen zodat we alles makkelijker kunnen aanschaffen, en ook veel thuis zijn als mama. Want dat is wat mijn meisjes ook verdienen!

Toch stroomt het deze week weer bij mij. Al het regelen voor mijn bruiloft zit erop. Ik heb even tijd en ruimte voor mezelf en mijn business. Dan voel ik meteen dat het weer stroomt. Ja, buiten ook helaas.. Maar dat trekt je wel naar binnen en geniet je van de dingen die je wel hebt.

Daarnaast wil ik wel nog even aangeven dat geld niet het probleem is. Als ik iets wil, investeren of iets voor in of om het huis. Dan is het geld er. Op een of andere manier. Omdat ik het voel. Geen angst ken om geld uit te geven. Ook het geld wat er nog niet is.

In de chaos van het leven, een momentje rust voor jezelf.

DOEN!

Wil jij dit ook? Voel jij dat je op een andere manier mag omgaan met jezelf, het leven als moeder en alles erom heen? Ik hoor graag van je.

Fijne dag!

Liefs Kristel  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?