fbpx
Wat is het toch… ?
Wat is het toch… ?

Wat is het toch… ?

Einde van het jaar?

Volle maan energie?

Stress thuis ivm verbouwing?

Corona?

Of gewoon al een hele tijd thuis zitten?

De energie van gisteren was heftig, hebben jullie dat ook gemerkt? Een aantal dagen ervoor al. Slecht slapen, last van je ogen, verminderde energie en ga zo maar even door. Kon jij ook je kinderen ‘achter het behang’ plakken?

Nou hier zeker wel hoor! En weet je? Dat is helemaal niet erg!

Het is ook een pittig jaar en een intens einde. De lockdown in verband met corona, doet hier nog een schepje bovenop. We worden allemaal gedwongen thuis te blijven en eigenlijk in jezelf te keren.

Wat heb jij gedaan dit jaar voor jezelf? Met jezelf? Want persoonlijke ontwikkeling staat nooit stil… Merk je ook frustraties? Zijn de kinderen of je partner ‘lastiger’ dan ‘normaal’? Tja en wat is nu normaal?

Vragen stel ik vaak de laatste tijd. Waarom, hoe komt het, hoezo, wanneer…? Vragen die ik  stel aan het Universum. Dat is iets waar ik de laatste 3 maanden niet mee bezig ben geweest, en dat merk ik! Klanten melden zich minder aan, en dus mijn werk en inkomen wordt minder.

Ik ben veel bezig geweest thuis, we zijn verhuisd! Jeej! Maar dat heeft een hoop stress, spanningen en nog meer negativiteit gekost. En rondom deze volle maan was ik het ineens beu… Waar is dit allemaal goed voor? Als je de energie omdraait voel je je toch veel beter? Dat is wat ik gedaan heb.

Kiezen voor jezelf is heel lastig! Wat is dat nou eigenlijk? Kijk eens terug naar de afgelopen tijd, wat doet dat met je? Wat zou je anders gedaan hebben? Wat zijn de positieve dingen? En zo reflecteer je op je eigen leven, en dat is kijken naar jezelf. Vervolgens ga je kijken wat je zou willen, hoe zou je het liever zien?

Stuur die gedachten het Universum in, dat helpt! Blijf positief, geef elkaar regelmatig een knuffel zodat die heerlijke hormonen vrij kunnen komen. En geniet! Van jezelf, van elkaar, van het leven…

Fijne jaarwisseling!

Liefs Kristel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?