fbpx
Volle maan energie
Volle maan energie

Volle maan energie

Bleh wat een energie vandaag. Het waait buiten, het regent af en toe licht maar wel regelmatig. De zon schijnt niet echt. We moeten weer van alles.
Nee vandaag is mijn dag niet.

Volle maan en maansverduistering vandaag. Alles wordt versterkt. In ieder geval bij mij als hoog gevoelig persoon. Emoties, gedachten en heb nergens zin in.
Ik wil weg, weg op de plek waar ik nu woon. Dat speelt al langer, eigenlijk vanaf het begin dat ik hier woon. Dat is pas 1,5 jaar, maar het voelde gewoonweg niet goed in dit huis op deze plek.

En nu we eenmaal besloten hebben om weg te gaan kan het voor mij niet snel genoeg gaan. Wat een huizenmarkt, daar wordt je ook niet vrolijk van. Het ene huis staat online, terwijl het andere huis al weg is voordat het online is.

Maar goed, daar gaat de energie vandaag niet over.

Merken jullie het ook?

De wind die waait… Welke kant wil je op gaan? Waar stuurt de wind je naartoe? Welke visie heb je over je verdere toekomst? Durf je nu beslissingen te maken voor jezelf en je toekomst, waar JIJ voor kiest?

Wat moet er nu echt? Is alles wat je vandaag moet doen echt noodzakelijk? Soms denk ik er helemaal niet over na. Op een dag zoals vandaag doe ik dat wel, en dan moet ik eigenlijk helemaal niks. Of toch eigenlijk wel… In mezelf keren, luisteren naar mezelf, mijn hart. En durven te kiezen wat je hart je verteld..

Fijne zondag!

Liefs Kristel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?