fbpx
Hoe voel jij je?
Hoe voel jij je?

Hoe voel jij je?

Een mooie vraag, die echt te weinig gesteld wordt. En misschien wel nog minder beantwoord.

Want weten we eigenlijk wel hoe we ons voelen?

Als iemand mij tegenkomt en vraagt, hoe gaat het? Dan zeg je al snel, goed! Maar dat doe ik niet meer. Want nooit gaat alles goed. En het ligt natuurlijk aan de persoon die je tegenkomt, welke band je er mee hebt en hoeveel tijd je wilt besteden aan een ‘kort’ gesprek.

Maar meestal zeg ik iets in de trant van, nee alles is niet goed. Gaat op en af. Soms gaan dingen goed en soms wat minder. Eerlijk zijn vind ik hierin belangrijk.

Dus, hoe voel je je vandaag? Hoe gaat het met je?

Met mij niet zo geweldig hoor. Sinds de 26e is de opening van de Leeuwenpoort bezig, met de piek op 8-8-2022. Ik heb hier toch last van!

Veranderingen in mezelf, minder vrolijk. Zoekende naar wat goed ouderschap is. Of nou ja, hoe ga ik met mijn kinderen om? Maar ook zoekende en groeiende in mijn bedrijf. Ik voel weer dat ik iets anders wil en wil kiezen.

Om me heen is nog veel ruis, gedoe en drukte. Persoonlijk ook. Ik ga een verbouwingshuis kopen, ga een nieuw avontuur met mijn man aan. Waar we voor 300% achter staan en het ons heel gelukkig en blij maakt als we eraan denken. Natuurlijk gaat dat gepaard met wat stress. Uiteindelijk vinden we onze weg wel.

Doen wat je intuïtie je verteld. Dat is moeilijk! Kan jij het? Echt luisteren naar je intuïtie, ook al denkt je EGO, je verstand, er heel anders over. Meestal doe ik dat, maar soms ook niet. Omdat het even niet past in je leven wat er op dit moment is.

Ook dat is OKE!

Ik ben er ook voor jou.

  • Als je wilt groeien, in jezelf, in je gezin, in je bedrijf.
  • Als je bewust wilt worden van het onbewuste.
  • Als er dingen spelen, en je kan je vinger er niet op leggen wat het nou is.
  • Als je even wilt ZIJN met alles om je heen.
  • Als je wil leren luisteren naar jeZELF en je intuïtie.

Graag hoor ik van je! Mooie dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?