fbpx
SUKURA
Wie ben ik?

Wie ben ik?

Moeilijk zwanger worden? Pff, daar weet ik alles van.

Mijn verhaal voordat ik (baby)coach werd:

Het duurde bijna 2 jaar voordat ik zwanger was van mijn dochter. Tijdens deze periode ben ik gaan uitzoeken waarom we niet zwanger raakten. Niet zwanger kunnen raken is een erg slopend en intensief proces. Je wilt graag een kindje, maar op een of andere reden lukt dit niet. We zijn bij gynaecologen geweest, natuurgeneeskundige therapeuten en natuurlijk geprobeerd om er niet zo veel mee bezig te zijn. Dat is bijna onmogelijk… We hebben veel gelezen op internet, boeken doorgenomen en informatie gevraagd bij anderen.

Je staat er niet alleen voor!

Vele mensen hebben dit probleem. Uiteindelijk kwamen we erachter dat voeding een grote rol speelde. En rust, tijd en jezelf en je partner goed leren kennen is ook belangrijk. Hier zijn we mee aan de slag gegaan. En dit heeft geholpen!


Hallo

Ik ben Kristel van der Grinten, moeder van dochter Fenna (2015) en dochter Sinne (2020).  Na bijna 2 jaar in de medische malle molen geweest te zijn, ben ik natuurlijk zwanger geworden. Met dank aan de goede luchtkwaliteit en natuur op 1500m hoogte in Oostenrijk!

De eerste maanden, zeg gerust 14 maanden, waren erg pittig. Er komt zo veel op je af! Waarom huilt je baby? Wat heeft je baby nodig? We wilden overal een oorzaak achter zoeken. Soms is die op dat moment even niet te vinden. En dat maakt je als kersverse ouders erg onzeker.

Ik ben me gaan verdiepen in baby’s, de ontwikkeling (sociaal, emotioneel, psychisch), maar ook wat oorzaken zijn van bepaald gedrag wat een baby laat zien. Daarnaast heb ik lezingen en informatie avonden gevolgd over gezond zwanger worden en blijven, hier speelt de voeding een grote rol. Tijdens de opleiding tot Babycoach heb ik veel inzichten gekregen over baby’s. Hoe bepaald gedrag kan ontstaan, waar komen de signalen vandaan die je baby laat zien? Nu ik dit weet wil ik dit graag delen, het maakt het leven als kersverse ouder zo veel makkelijk.

Klinkt dit verhaal bekend? Heb je het idee dat ik met jullie mee kan denken in deze mooie maar intensieve (baby)periode? Ik wil jullie graag ondersteunen en handvaten meegeven, zodat het wat makkelijker kan worden. Stuur me vrijblijvend een bericht.

Als babycoach heb ik mezelf ontwikkeld en gespecialiseerd in het coachen van ouders met een kindje. Als je bewust wordt van dingen die er onbewust spelen in je leven heeft dit een mooie uitwerking op jezelf en jullie kindje. Ik sta anders in het leven nu. Bewuster, door het maken van moeilijke keuzes is er een wereld voor me open gegaan. Dit zijn soms lastige dingen om te doen. Het maakt je leven wel veel mooier en makkelijker uiteindelijk. Anderen inspireren is mijn droom en passie.

In 2019 ben ik spontaan zwanger geworden! Door te kiezen voor mezelf, echt kijken naar jezelf, het werken aan mezelf en het leven in positiviteit en liefde, kon dit zieltje niet wachten om bij ons te komen. Ook al wilden we verstandig misschien nog even wachten, die kleine in mijn buik wilde dat niet! Hoe mooi kan het zijn?


De andere IK

In 2023 heb ik een Deep Dive in mezelf gemaakt. Na vele angsten, zelfsabotage en andere smoesjes ben ik het traject aangegaan met een coach. Hierdoor ben ik gegroeid, veranderd en meer en meer van mezelf gaan houden en ontdekken wie Kristel nu is

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het vuur in mij ontwaakt heb en dit ook anderen gun. Mijn passie is het geworden om vrouwen te laten stralen, van binnenuit. Als Female Empowerment coach zal ik je steeds meer zelf bewust laten worden. Je laten ontdekken waar jou vuur van aan gaat en wat het nou is wat je Γ©cht wilt in je leven.


Wat biedt SUKURA:


Wil je nog meer over me weten? Wat ik precies doe als coach? Of ik jullie kan ondersteunen bij de dagelijkse zorg in jullie gezin? Stuur me een berichtje of WhatsApp me!


Warme groet,

Kristel

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?