fbpx
SUKURA
Begeleiding naar bewust ouderschap

Begeleiding naar bewust ouderschap

Van kinderwens tot 1 jaar


In 2016 heb ik de opleiding voor babycoach gedaan. Ik voelde toen al dat ik meer wilde doen met baby’s en voor ouders.

Want hoe moeilijk is het ouderschap???

Het is echt mega pittig!

Zeker als je voor de eerste keer papa en mama wordt.

Wat komt er allemaal op je af? Al die lijstjes, meningen, spullen die je ‘moet’ kopen. En hoe dan? Hoe ga je het allemaal doen?

Nadat ik mijn opleiding tot babycoach afgerond had kon ik als mama van een dochter die alles anders wilde doen, niet meer blijven werken met ouderen. In 2017 kwam de switch en 2018 veranderde mijn leven.

  • Ik ben de kraamzorg in gegaan.
  • Ik ben gescheiden.
  • Binnen 48 uur had ik een eigen huisje met 3 slaapkamers en een tuin gemanifesteerd.
  • Ik durfde te kiezen voor mezelf en mijn dochter.
  • Ik leerde mijn huidige man kennen.
  • Ik stopte in loondienst.
  • Ik startte mijn bedrijf als 100% zzp-er in de kraamzorg op.

Het was een geweldig jaar!

In 2021 is mijn zielsmissie duidelijk geworden, in 2022 kwam de verdieping en in 2023 kwam mijn groei. Ik voel dat ik meer wil en dat mag! Ik heb meer passie, ervaring, kennis en doelen in het leven! Mijn bedrijf wil groeien en meer anderen inspireren om te doen wat goed voelt voor jullie.

Ik voel dat ik er ook anderen mee kan helpen. Anderen voorbereiden op het ouderschap. Als kersverse ouder jullie begeleiden bij alle meningen, dingen die je zou ‘moeten’ doen, huilbaby’s of spullen die je allemaal zou ‘moeten’ kopen. En wat juist belangrijk is: RUST. Je kan echt rust voelen en ervaren in deze drukke periode in jullie leven.

Want niks MOET… Vooral lekker naar jezelf luisteren… En ik ben er om jullie hiermee te ondersteunen.

De weg naar bewust ouderschap…

Uitgebreide uitleg van deze begeleiding en ondersteuning naar ontspannen en bewust ouderschap kan je lezen op de volgende pagina:

Voel je dat je hier meer over wilt weten, voel je dat je klaar bent om een duik te nemen in jezelf en te groeien, samen met je partner (en baby)? Neem hier contact met me op.

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?