fbpx
SUKURA
Kraamzorg

Kraamzorg

Ik ben Kristel, moeder van twee dochters en woonachtig in Kerkrade. Na 15 jaar in de thuiszorg gewerkt te hebben, heb ik in 2018 de stap genomen om me te specialiseren in baby’s en het ouderschap.

Ik ben SUKURA – kraamzorg gestart om te laten zien dat de kraamweek ook op een andere manier gedaan en beleefd kan worden. Kraamzorg kan kleinschalig en persoonlijk zijn. De kraamweek is een belangrijke week in jullie leven en die mag zo natuurlijk en persoonlijk mogelijk beleefd worden.

De kraamzorg is voor mij een heel bewuste keuze. Mijn eigen zwangerschap en daarop volgend het moederschap hebben me geΓ―nspireerd om hiervoor te kiezen. Graag wil ik anderen inspireren, bewust maken en laten delen in mijn passie voor dit vak.

Mijn visie is om terug te gaan naar het OERmoederschap. Wat zegt je OERmoedergevoel? En waarom doen we dingen zoals we ze doen?

“Luister naar je hart en je zult de juiste keuzes maken”

De kraamzorg zal net even wat specialer zijn doordat ik een achtergrond heb als (baby)coach. Hierdoor kan ik oorzaken van bepaalde signalen van jullie baby achterhalen, waardoor er een goede en veilige hechting zal ontstaan tussen jullie en jullie baby. Daarnaast kan ik met jullie meedenken over hoe jullie in de toekomst dingen kunnen aanpakken in het ouderschap.

Ik zal jullie vanaf het prille begin begeleiden om samen met jullie kindje vol vertrouwen het ouderschap te beginnen.


Voor meer informatie over hoe SUKURA kraamzorg werkt en wat je kan verwachten in jullie kraamweek, klik hier.

Stuur me een berichtje voor meer informatie.

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?