fbpx
Weer een keuze
Weer een keuze

Weer een keuze

Welkom, november!

Een nieuwe maand met nieuwe kansen. Het einde van het jaar komt eraan. Tijd om terug te kijken maar ook om vooruit te gaan kijken.

Weer heb ik een belangrijke keuze gemaakt in mijn leven. Dit is niet de eerste keuze die ik in 2018 maak. Dit zal zeker niet de laatste keuze zijn die ik maak. Misschien wel voor 2018, maar zeker niet voor 2019. Het gebeurt met een reden, en HOE!

Ik merk dat dit jaar, het jaar 2018, vol veranderingen zit. Vol vernieuwingen en het lijkt alsof ik nu op nieuw begin met leven.

Afgelopen maandag heb ik mijn diploma kraamverzorgende in ontvangst mogen nemen. Heel fijn! In dit drukke jaar van keuzes en veranderingen in mijn leven heb ik wel in een kleine 6 maanden tijd mijn opleiding gehaald. Trots ben ik op mezelf. Ik heb het maar mooi gedaan!

Vlak voor de diploma uitreiking had ik een gesprek met mijn manager, zoals ik elke maand had sinds juli. Ik heb een klein contract omdat ik bewust kies om veel thuis te zijn bij mijn dochter. Toen de manager wat aanvoelde bij mij en vroeg: ‘Wat zou je willen als je je leven een 10 zou geven?’ Toen kon ik het niet meer voor me houden.

Ik heb mijn visie uitgesproken! Mijn contract loopt af per 1-1-2019 en daarna ga ik verder als ZZP-er in de kraamzorg. Alles stond in de kinderschoenen en mijn gedachten al klaar. Nu moest ik het alleen nog DOEN. En ik heb het gedaan! Weer een power woman momentje…

 

DUS…. Vanaf 1 januari 2019 ben ik volledig uit loondienst. Volledig op mezelf en voor mezelf. Ik ga het allemaal zelf regelen, organiseren, plannen en DOEN. Ik heb gelukkig een liefdevolle man naast me staan die me hierin volledig steunt. Dat maakte mijn keuze makkelijker, niet zo zeer voor mezelf, maar wel voor mijn dochter.

In 2019 zal ik samen met mijn dochter bij mijn vriend gaan wonen, gewoon omdat ik ZO goed voelt. Omdat het zo IS. Ik kan niet in woorden vertellen wat er allemaal bij mij en mijn omgeving verandert is door de keuzes die ik in het afgelopen jaar gemaakt heb.

 

Nu is het voor mij belangrijk om natuurlijk BEKEND te worden. Iedereen mag weten dat ik vanaf januari 2019 beschikbaar ben om jullie een bijzondere kraamweek te bezorgen. Op MIJN manier, natuurlijk in samenspraak met het gezin.

Kraamzorg:

 • met gevoel
 • veel positiviteit
 • bijzonder
 • persoonlijk
 • bewust
 • puur
 • vol vertrouwen
 • gezelligheid
 • liefdevol
 • rust
 • natuurlijk
 • OERmoederschap

Graag maak ik van mijn netwerk gebruik om mezelf te promoten, want er mag natuurlijk wel ergens geld binnen komen 😉

 

Warme groet,

 

Kristel van der Grinten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?