fbpx
Al weer ziek….
Al weer ziek….

Al weer ziek….

Al weer ziek…

 

Ja dit is de 2e keer in een korte periode dat ik ziek ben.

Uit balans, niet in evenwicht, duizelig, verkouden, hoesten, er ‘moet’ wat uit. Alles zit verstopt. Bekijk het eens van binnenuit, want wat zit er verstopt? Wat is er onbewust aan de hand dat er uit ‘moet’? Je voelt je duizelig en dus uit balans, hoe komt dat? Wat loopt er volgens jou nu niet lekker synchroon?

 

Ik kan antwoorden op deze vragen, jij ook?

 

Dit jaar, het jaar 2018, heb ik veel mee gemaakt, er is veel gebeurd, wat allemaal goed en positief heeft uitgepakt voor mij. Ik heb keuzes durven maken, ik ben sterker geworden en heel trots op mezelf! Maar dat heeft ook een andere kant. Emotioneel doet het veel met je, lichamelijk dus ook. Ook al denk ik dat ik er klaar mee ben, blijkbaar vindt mijn lichaam dat nog niet.

 

Kijk eens naar jezelf….. Hoe voel jij je? Waar voel jij pijntjes? Waar heb je ‘last’ van?

 

Ik mag er doorheen gaan. Ik moet er doorheen gaan. Uit de liefde voor mezelf en voor de toekomst die ik nu zo helder voor me zie…

 

Wil jij dat ook…..?

 

💛💛💛💛💛💛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?