fbpx
Onzeker…
Onzeker…

Onzeker…

Onzekerheid is heel vervelend, onzekerheid brengt spanningen met zich mee.

Ik heb de afgelopen maanden veel onzekerheid gehad. En telkens weer werd er gezegd, blijf vertrouwen houden, het komt goed! Maar als alles erop wijst dat het er zo niet naar uitziet dan wordt je onzeker. Lastige situatie. Toch bleef ik wel vertrouwen houden, de ene dag iets meer dan de andere dag.

De engelen(kaarten) hielpen me hier echt in, elke keer werd aangegeven dat ik met baby’s en kinderen zou moeten werken, studeren, vertrouwen moet blijven houden enz. En toen ik er helemaal doorheen zat gebeurde ‘het’. Ik kreeg een telefoontje uit onverwachte hoek, wat ik dus niet zag aankomen, en hier is binnen 24 uur mijn droombaan uitgekomen. Want naast mijn werk als natuurlijke babycoach bij SUKURA, ben ik nu nog werkzaam in de thuiszorg, hier heb ik een tijd geleden nog een interview over gegeven bij Relaxed Opvoeden (dat is HIER te lezen). Ik wil daar weg, mijn hart ligt daar niet meer. Ik heb dit met veel plezier gedaan, maar nu is het Kristel tijd en tijd voor de baby’s en kindjes waar ik mijn ondersteuning kan geven.

Uit het niets is daar HET vertrouwen! Hetgeen wat je niet kan zien, komt uit…

 

Warme groet,

 

Kristel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?