fbpx
Mooi artikel
Mooi artikel

Mooi artikel

Wow, wat een mooi en toepasselijk artikel heb ik vanmorgen vroeg gelezen toen ik nog lekker wakker aan het worden was in mijn bedje. Gisteren een mooi gesprek gehad met mijn dochter, ze wil namelijk de laatste tijd weer wat vaker bij mij zijn ook in de nacht… En lieve mensen, dat helpt echt! Vannacht hebben we beide heerlijk geslapen en heb haar zelfs om 8.45u wakker gemaakt, nadat ik dit mooie artikel gelezen had.

Het artikel (wat HIER te lezen is) gaat over HSP, wat Hoog Sensitief Persoon betekent. Je leest het overal op internet, maar nooit écht geweten dat ik dat óók ben. Na het lezen van dit artikel weet ik het zeker. Zo toepasselijk op mij, wat ik door gemaakt heb de afgelopen maanden en nu nog steeds een beetje. Wat ik nu voel is zo veel sterker, meer intuïtief en vanuit gevoel en liefde voor meZELF. Ik kan afstemmen op iemand anders energie, omdat ik zelf leeg ben. Klinkt vreemd hè leeg zijn… Maar daarmee bedoel ik, mijn eigen rotzooi uit het verleden is opgelost, of in ieder geval bewust gemaakt en ik ben er mee bezig. Dit is zó belangrijk in mijn beroep als coach, het aanvoelen van de ander. Ik kan me erin verplaatsen, maar toch bij mezelf blijven. 

Ik wil er voor anderen zijn, maar allereerst voor meZELF. Het is niet erg als je anders bent of je anders voelt. Het is prima om te zijn wie je bent en wilt ZIJN. Intentie waren gezet voor 2018, en nu de maand januari bijna afgelopen is zie je het resultaat, mooi!

 

Warme groet,

 

Kristel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?