fbpx
Het is tijd…
Het is tijd…

Het is tijd…

* Wow, het gaat nu echt gebeuren. *

Mijn laatste ochtenddienst en avonddienst in de thuiszorg staan gepland. Vanaf zondag stop ik (voorlopig) met mijn werk in de thuiszorg. Ik werk al 15 jaar in de zorg met veel liefde. Tussendoor wat kleine andere dingen gedaan maar mijn hart blijft in de zorg.
Vanaf 1 maart start ik met mijn nieuwe avontuur. Mijn avontuur wat meer past bij mijn werk als babycoach Sukura – natuurlijke babycoach. Ik ga werken in de kraamzorg bij Geboortezorg Limburg. Ik krijg een verkorte opleiding tot kraamverzorgende en zal snel volledig inzetbaar kunnen zijn.
Ik ga weer de schoolbanken in en mag meelopen, ik voel me weer jong!
Bedankt voor deze mogelijkheid en ben zo blij met mijn keuze. Alles valt op z’n plekje!

*Heb vertrouwen in het universum en het zal je de weg wijzen.*

Dit bericht deelde ik 2 dagen geleden op Facebook. Zo mooi dat ik hierop 50 reacties heb ontvangen! Normaal krijg je wel eens een duimpje omhoog of een hartje. Dat heb ik nu ook gekregen, maar dit vind ik zo mooi aan als je maar durft te kiezen, ervoor durft te gaan dat er dan ook reactie in welke vorm dan ook, komt!

Ik voel me gespannen, gezond gespannen. Omdat het voelt alsof ik nu eindelijk de juiste weg ga bewandelen. Met SUKURA – natuurlijke babycoach loopt het ook ineens beter. De mensen die me nodig hebben vinden me wel! En ze komen ook… Daarnaast loopt mijn Fotografie ook weer ineens goed! De aanvragen komen binnen, ik mag weer mooie bruidsparen op de foto zetten! Met mensen werken blijft mijn passie.

 

Vertrouwen houden, positiviteit en voelen wat je hart je wil vertellen. Dat zouden meer mensen mogen doen 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?