fbpx
Nieuwe uitdaging, beste keus!
Nieuwe uitdaging, beste keus!

Nieuwe uitdaging, beste keus!

Zo, heb net mijn eerste kraamgezin erop zitten. 

Wat een mooie, indrukwekkende, bijzondere, speciale, geweldige en fijne periode. Gelijk op de eerste dag voelde ik al dat dit mijn plekje is. Ik heb afgelopen week zo veel kunnen betekenen voor het gezin, maar ook voor mezelf. Het voelde als of ik opnieuw gevonden heb waarvoor ik op aarde ben gekomen. Alles voelt zo goed!

In mijn omgeving en alles waar ik mee te maken heb is het ook zichtbaar. Klanten komen naar me toe, vragen worden er gesteld, aanmeldingen komen binnen. Het stroomt, letterlijk. Het stroomt energie in mij, in anderen, in het universum.

Hiermee wil ik laten zien dat iedereen dit kan. Ik probeer jullie te inspireren om naar jezelf te luisteren. Liefde voor jezelf en het universum en alles komt zoals je wilt en het bedoeld is. Doe wat al in jezelf ligt, maar je misschien nog niet goed kunt zien omdat je wazig ziet, of doordat je tegengehouden wordt door je omgeving. Heel herkenbaar voor mij. Luister naar jezelf, wat wil je nu echt? Wat zegt je hart en hiermee je gevoel? Waar wil je naartoe als alles mogelijk zou zijn? Stem af op deze energie en je zult zien dat het gaat stromen! Het zal klein beginnen, hoe meer jij jezelf écht ziet en gelooft in de liefde voor jezelf zal het gaan stromen.

Keuzes maken doe je niet met je hoofd, maar met je hart 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?