fbpx
Zon op een regenachtige dag
Zon op een regenachtige dag

Zon op een regenachtige dag

Wat een snertweer vandaag.
Maar wat een mooie zonnige dag voor mij.


Vanmorgen een gezellig mama café gehad waar ik het gevoel van te voren bij had om hier deel aan te willen nemen. Nee, ik geef geen borstvoeding meer. Ik heb wel dé kennis en informatie erover. Ik weet dat ik mijn kennis en kunde kan overbrengen op anderen.

Met mijn achtergrond als babycoach en kraamverzorgende kan ik vragen beantwoorden van kersverse mama’s. Dus ik ben gegaan, samen met mijn dochter die lekker ging spelen. Ik was er voor jou. Als Kristel, als babycoach en als kraamverzorgende.
Mijn folders zijn meegenomen en heb het gevoel dat ik weer een stapje verder ben in mijn bedrijf promoten via mond-op-mond reclame.


Toen vanmiddag werd ik gebeld door New Life Kraamzorg. Of ik iets voor hun kon betekenen? Ze hebben een aantal gezinnen in zuid limburg en wilden graag gebruik maken van zzp-ers. Na een gezellig en fijn gesprek van ongeveer een half uur heb ik volmondig ‘ja gezegd. Hun visie sluit aan bij mijn visie en daar wil ik wel bij uit helpen.

Ook werd ik gebeld door mijn makelaar dat mijn huisje een maand eerder verhuurd gaat worden en dus ben ik er een maand eerder van af. Wat geld scheelt, maar ook qua gevoel weer een mooie periode afsluit.


Mensen weten me steeds toch weer te vinden. Ik heb het niet te druk en niet te rustug. Vooral vertrouwen. Zeker nu ik 7 weken thuis heb gezeten op 1 nacht en 2 dagen na… Ook dan bleef ik vertrouwen houden. Luister naar je gevoel en je maakt de juiste keuzes. Vorige week een keuze gemaakt naar mijn hart, voor mijn gezin en de liefdes van mijn leven. ❤

Een oud collega die ik na lange tijd weer tegen kwam zei tegen me: Ik volg je al een tijdje op Facebook,  volgens mij gaat het wel goed hè? Zo mooi dat ik dat dus toch uitstraal.
Tuurlijk gaat het op en af. Ik heb een hoop mee gemaakt en soms zijn de dagen echt niet leuk. Tussendoor ben ik gelukkig. Heel gelukkig.


Wie durft er ook keuzes te maken?
Wie leeft zijn/haar EIGEN leven?
Wie gaat de reis van zijn leven maken door te doen wat jij écht wilt?

Ik begeleid je hier graag bij…

Liefs Kristel 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?