fbpx
Volle maan en meer…
Volle maan en meer…

Volle maan en meer…

De volle maan komt er weer aan…

Elke maand is er een volle maan, waarin de energie weer wat sterker is. Meestal voel ik zelf niet veel met de volle maan. Ik voel meer de nieuwe (vernieuwde) energie van een nieuwe maan. Nieuwe kansen…

Nu voel ik de volle maan wel, het is de volle maan van 19 april 2019 in Weegschaal. Wat ook mijn sterrenbeeld is. De energie van deze bijzondere Volle Maan heeft een sterke uitwerking, vanwege het feit dat de dubbele getallen 19 in de datum voorkomt. Maar zorgt deze 2e Volle Maan in Weegschaal er ook voor dat je knopen door gaat hakken. Veel onzekerheden en boosheid kunnen dan ook naar boven komen tijdens deze Volle Maan.
De maan heeft betrekking op emoties, gaat over jouw gevoelsleven. Het geeft ook aan hoe jij reageert op emoties. In Weegschaal betekent dit dat je liever conflicten vermijdt, confrontaties uit de weg gaat en liever de lieve vrede bewaart. De Weegschaal kan makkelijk iets van verschillende standpunten bekijken en zal snel als bemiddelaar optreden in conflicten. In contacten en in relaties met anderen voelt de Weegschaal zich veilig en is dus niet graag alleen.

Lees meer over de volle maan van 19 april…

Nu ik dit gelezen heb ben ik benieuwd wat het me gaat brengen. Wat zal het jullie brengen? Wat willen jullie loslaten?

Ik… Zucht… Ik ben nog steeds met het verleden bezig. Soms is het lastig om zo bewust in het leven te staan. Bewustwording is niet altijd leuk, het brengt me zeker veel. Liefde, geluk, voorspoed, en ga zo maar door. Mijn werk, mijn passie, mijn leven is zeker verandert in positieve zin. Bewuster bezig zijn met alles, anderen hier ook deel van laten nemen, anderen helpen en ondersteunen. Dat is waar ik nu veel waarde aan hecht. Daarnaast natuurlijk mezelf. Jezelf op nummer 1 zetten is heel belangrijk en ook tegelijkertijd heel moeilijk!

Hoe zet je jezelf op nummer 1? Door een dagje naar de sauna te gaan? Of misschien een keer lekker te gaan shoppen met een vriendin? Jezelf te verwennen door een beautybehandeling?

Dat is praktisch gezien wel even aan jezelf denken. Maar (door) voel je jezelf ook? Hoe voelt het als je je handen op de buik en baarmoeder legt. Wat DAT is waar je kern zit. Je bron van inspiratie, van je vrouw zijn. Maar ook je gevoel. Mannen hebben natuurlijk geen baarmoeder, maar de man heeft ook het onderbuik gevoel. Daar mág je naartoe. Wat zegt dat daar? Is er spanning? Is er liefde? Stress? Emotie? Of ben je nu alleen aan het bedenken in je hoofd wat voor soort gevoel het is? Omschrijf het gevoel eens. Hoe voelt het? En, wat zou je willen voelen?

Visualiseren… Velen weten niet hoe sterk je dit kan beïnvloeden… Visualiseer hoe je zou willen dat het aanvoelt. Maak er zelf iets moois van. Ik heb bijvoorbeeld een mooi beeld van een zacht fluffy ronde ruimte waar het heel fijn is om te knuffelen en te zijn, niet te warm, niet te koud. Een perfect nestje om je even terug te trekken en tot rust te komen. En als ik dan mijn handen daar neerleg, komt dit gevoel naar boven.

Toch ben ik zelf ook niet altijd rustig hoor. We hebben het allemaal wel eens druk, of bezig met andere dingen of zouden dingen anders willen zien.

Als coach is het belangrijk om zelf je eigen verleden en patronen te doorzien en ermee aan de slag te gaan. Dit is iets wat ik in het afgelopen jaar, dik anderhalf jaar inmiddels, aan het doen ben. Ook dit is niet altijd leuk. Maar… Ik heb mijn patronen ontdekt, ervaren, en doorbroken! Ik heb een keuze gemaakt die heel moeilijk was, niet logisch en volkomen anders dan wat je zelf en iedereen gedacht had. Maar ik heb het GEDAAN. Zo trots ben ik op mezelf dat ik dit gedaan heb. Vaak krijg ik nog te horen van anderen dat ze het zo knap vinden van mij dat ik de verschillende keuzes gemaakt heb. Zeker is het knap, maar vooral bewust en vanuit de liefde voor mezelf. En kijk wat het me gebracht heeft???

Nu is dit verhaal al weer veel te lang geworden dan wat ik zou willen. Maar het is altijd zo bij mij, dat als ik voel dat ik wil schrijven dan komt het wel. En blijf het vaak stromen 😉

Net nog even een engelenkaart getrokken, wat ik de laatste tijd niet meer zo vaak doe. Omdat ik toch met een hoop onzekerheden zit op dit moment. Geld, werk, mijn dochter, planning enz. Maar vooral wel geld. Maar geld is energie, en als je je zorgen maakt of je ergens druk over maakt gaat het niet komen! Hoe moeilijk is het dan om dat los te laten? Wetende dat het geld wel komt… Wetende dat het werk wel komt… Maar nu, op dit moment, ja heb ik het even lastig. Maar leven in angst doe ik niet. Want dat werkt averechts. Mijn engelenkaart bewijst het. Engel SERENA, de engel van overvloed, zegt tegen me dat ik vertrouwen mag hebben in het Universum. Vertrouw erop dat het geld zal komen. Op welke manier dan ook. Kijk naar wat je gedachten of tekens je proberen te vertellen en sta open voor ontvangst.

Natuurlijk wil ik jullie helpen om ook bewuster door het leven te gaan. Iedereen heeft dingen waar hij of zij mee zit, bewust of onbewust. Wil je ook in deze tijd van intense energie met mij samen je verhaal en je patronen ontdekken om bewuster, gelukkiger en liefdevoller (naar jezelf) door het leven te gaan? Stuur me een berichtje als je gevoel dit zegt en we gaan samen kijken wat het je brengt.

Liefs van Kristel

🌸💛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?