fbpx
Mijn eerste blog
Mijn eerste blog

Mijn eerste blog

Mijn eerste blog…

Tja, wat ga ik dan vertellen? Ik heb besloten om een blog bij te houden over verschillende onderwerpen en over zaken die ik bijna dagelijks mee maak.

Het nieuwe jaar, het jaar 2018, begonnen met een aantal intenties. Want ik geloof dat als je de intentie zet, dit uitstraalt naar het universum, dat het dan ook echt gebeurt. Na een inspirerende masterclass Design Your Own Life van Michael Pilarczyk.

Mijn doelen en intenties voor 2018:

(ik zal ze niet allemaal delen, maar de belangrijkste op een rij zetten)

  • ik trek alle klanten aan die bij mij horen
  • ik leef vanuit liefde en positieve energie
  • ik onderneem en werk vanuit passie, kracht en zelfliefde
  • ik voel wat ik moet doen en wat goed voelt
  • ik ondersteun klanten in hun zoektocht naar bewustwording

Nu ik mijn doelen opgeschreven heb klinken ze best wel mooi 😉 En hoe raar het ook klinkt, op de eerste 3 dagen van 2018 is er al veel gebeurd. Ineens wordt mijn e-book gedownload, mensen schrijven zich in op mijn nieuwsbrief en ik heb 3 potentiële samenwerkingen. Hoe mooi is dat?

 

Warme groet,

 

Kristel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Stuur me een bericht!
Scan de code
Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Wil je meer weten over de beschikbaarheid van SUKURA kraamzorg? Zoek je een fijne ondersteuning in het bewust ouderschap?